wedding planning

Wednesday, September 15, 2010

:: yang pertama ::

assalamualaikum & hi...

amacam hari raya and holidays?
raya ummi tahun ni turn yang meriah

hehe ye la dah umur2 mcm ni kan, meriahnye datang berselang2 tahun,
tahun ni meriah..tahun depan slow sikit..tahun de
pannye lagi meriah balik...
tapi personally ummi rase meriah ke tak tu, atas kite kan
tak semestinye tak dapat berkumpul com
plete adek bradek maknenye tak meriah kan kan
ermm disebabkan selang setahun dapat berkumpul complete semua orang,
makenye gambar kekeluargaan pon ade selang
setahun lah ihikss
kalau d
irasuk mood sharing,
nanti ummi upload la gambar kekeluargaan raya 2010
kalau tak, indah khabar dari rupalah jadik
nye

tapi tahun ni memecah tradisi kehidupan kami tige beranak
sebab tahun ni dapat rezeki terlebih sikit
peluang berphotoshoot sempena nak sambut
syawal terbentang depan mata
ikut hati ummi ni, memang selamanya tak sedia nak berposing depan camera
yelah,
tudung raya pon takdak, mood raya pon suam2 kuku time tu
tapi mama irfan tu pandai berdiplomatik
...ummi pon terkandas
makanya merasalah kami tiga branak ni meng
capture moment2 menjelang syawal
tudung raya pon dapat 2jam sebelum sesi shooting
nasib baik la dalam gambar semua keca
catan tak nampak ketara
yang sebenarnya, syabbassh betta&betti kat abah & mama irfan...
huhu malu lakss tetibe

semua gambar photoshoot dah ade dalam fb
x sempat ummi nak filter hehe
semua dah terpampang tanpe dapat disoro
kkan

so inilah sikit2 nak tayang..
dah basi kot tapi sekarang still syawal what
!





1st time ade kad raye gambar muke sendirik !
ok la dari takde kan hehe bb izz tak cooperative langsung !!!



oh ye...
janji2 entry sebelum ni
pasal to do list yang tanpa gambar
ingatkah ??
tak in
gat takpe, tak masuk exam
ummi still tunaikan hajat sendiri untuk menayang2
moge motivasi sentiase ade walau tak serancak awal2 kemunculan jentera
mende alah ni pon sesuai ngan tajuk entry kali ni
sebab ni my kraftangan yang pertama hehe
macam tak bese, ummi ni style entry cacamarbahula2




ni la dia
gift for makngah bb izz



hope you like it !!



yang masih bergembira dalam hati sempena berhuha2 raya,

6 comments:

admie said...

hehehhee...tenkiu maklang...takyah susah2 i nak beli beg utk bawak barang si kenit ni nanti...nanti i cite kat si kenit maklang dia hebat...:D

^wirda^ said...

wow macam best je beg tu..nanti i nk branak sila beri..tengkiu..ahaha

ibu DIna said...

aku bukan nak bersalin maupon mengandong. tp aku nak beg itu..
nak..
nak..

ummi Eiz said...

shu: hahaha jgn la cite, nanti ai maluu

wid: hehe best gitu2 je nanti hebat gempak nak arwah aku upload gambo beso2 buh dalam fb,bg kat ko free la kalo ko snapkan gmbr cun2

pear: iye2.. i heard u.. kan dah bincang2 ptg dh smlm hehe tungguuuu

Drama Mama said...

nice family pics! and cantik sangat beg tu...clap clap! pandai la u jahit!

http:/twinkywinkystars.blogspot.com

ummi Eiz said...

drama mama: thanks hehe takdela pandai, cube2 memandai2 aje hehe

anyway, thanks for stopping by