wedding planning

Wednesday, September 8, 2010

:: anak ini memang.... ::

assalamualaikum...

tajuk entry disambung dengan...
penyejuk mate yang melihat
penyejuk hati yang errr bergelora


lihatlah


baru terjebak dengan resize2..dan ya, saya membencinya huhu
tenang kan melihat aksi begini dari si kecil??



jadi sekarang kami dirumah kene patah balik ke masa lampau
instead of play pen ni, kene bagi pakai baby cot yg dah diturunkn tilam to the max...erkk baby?
playpen dah kene bungkus

ok..sekian
till we meet again






ummi yang girang kerane anak bijak mencari jalan penyelesaian think positip remember?




3 comments:

^wirda^ said...

heh..dh dpt agak begini caranya.. tp mana puas main dlm cot tu..lepaskan saja dia di sekitar umah itu tanpa pagar..hahaha

ummi Eiz said...

tu gune time xde org tgk, nak shee2 ke o'ok ke hihihi tapi rs2nya cot tu pon nk kene bungkuih jugak kot hohoho

admie said...

hahahhaa...giler ganas aksi..sempat pulak paparazi snap gambo curi2...hahaha...