wedding planning

Tuesday, October 26, 2010

:: not-so-uptodate me ::

assalamualaikum...

seperti yang jelas diberitahu oleh tajuk entry,
begitulah asal usul kejadian ummi ni...
ehhh yg baik dari Allah, yang kureng2 tu sume dari diri ummi sendirik okeh
okey okey.. i am not uptodate such a person.. fine!...pasrah+redho


walaupon tak uptodate, masihlah ummi ni nk jugak pokpek2 kat dalam blog ni
pasal ape?
pasalnye, ni kan blog ummi, so ummi punye hal lah !! hehehe
tande seruan yang manje2 je, bukanlah nk jerkah orang pon
tapi pagi tadi maybe bb izz dah kene jerkah kot
yelah dah buat pe'el meminte dijerkah kan
barusla ummi bagi sedas due

erhhh back to topic okay ya all
ni update tak lain dan tak bukan
bende2 yang close to my heart
atau dalam bahase ibundenye
my hobby....

jeng jeng jeng !!!

bende simple je,
tapi ummi syok abes sebab tertunai jugak niat2 picisan ummi ni
nak tengok sesuatu yang ummi buat digunepakai




tajuk diberi: sarung2 terhebat abad ini
kesian, ade satu je bantal, nak golek2 dah x boleh




oh memang takmo bagi golek2,kang masuk bawah kusi haaaa
see see...dahla x uptodate. nak menjawab pulak!


okehh okeh itu satu hobi


next ni yang kedue untuk sesi sharing is caring

looks yummy kan !



mari mari.. mari dengar pengakuan brani mati ikhlas ummi ni
ahad ni plan nak buat cheese tart, seperti lampiran di atas
arini je pon baru niat
~sahaje aku mahu membuat cheese tart pade hari ahad ni~
sebabnye tadi pagi dah terbeli kat kantin
belek punye belek, terdetik la plak
y not try buat kan
if u think u can, u can !!!
cubaan menginjek semangat



tadi dah tadah untuk niat,
sekarang mari berdoa pulak untuk ditetapkan hati
supaye misi
sukses !! sukses!!


oh ye.. sape2 suke chocmuf ?
maybe bole order kat sini...
http://ceriterakasih.blogspot.com/2010/10/my-1st-cuppy
oh sesungguhnye entry ni tidak berbayar okey
i ikhlas tolong2 kawan2 je
bole cube try surf makna chocmuf dalam wikimafia




arghh dah bagi can pokpek2 takmo benti la plak

ummi nak kumpul tenage balik..maybe nak kembali ke asalan,notuptodateme



see yaa.. xoxo


5 comments:

^wirda^ said...

hahaa siap promote muffin i..ok ok..nanti i bagi kapkek tulis nama you..wajib makan.
hahaha

oh tunggu cistat kamu! siapkan tau!

admie said...

sarung bantal nan satu tu i dah basuh n dah guna pun..lalalala...sarung tilam tu pun dah basuh tapi simpan dulu..nanti baby marah kalo pakai dia nye sarung yg maklang buat special tu..hehehe...

atie said...

semoga menjadi la tart ye?jgn lupa bw~hehe

ibu DIna said...

oh mmg hebat sarung2 semua itu.
i wish to have one.. *wink wink**

ummi Eiz said...

tettt pelbagai harapan wujud huhu gambate2 harap2 pas presentation x mandom la hahaha

kahs utk ibu dina, sesuatu utk kamu dah siap 5% hehehehe insyaAllah sblm raye thn depan hehehe.. stylo tau !!