wedding planning

Monday, July 4, 2011

:: salam yang lame tak diberi dan pertolongan yang ingin dipinta ::

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~




assalamualaikum....pade yang masih menjenguk2 blog bersawang ni..
super sawang kot huhu


cuti menaip yang sangat lame ummi amek
sebab alasan2 yang amat cliche
iaitu kemalasan yang melampaui batasan

anyway, ummi sehat, bigbro izz sehat, sume orang sehat..
sape tanye??nan ado!

besa la demam2 sesekali, sakit2 berkali2, seme2 srotsret sket2
dan arini adelah hari cirbir atau
bahase org2 tue2 diarrhea ~ejaan salah takpe janji maksud sampai~
terfood poison kot dari pemakanan2 hebat wiken aritu
tapi bak kate mereke2, sakit tu menghapus dose2 kecik kan
ummi redho walaupon sepanjang hari melingko(read: menglingkar) je
baring depan tv sbb dh xde tenage,kene smackdown ngan bb izz lagi
adoi dugaan2...

ni fasa I entry terkini....
kite masuk ke fasa ke-II


kenape tibe2 terpanggil nak menaip semule ?
jawapannye adelah kerane
ummi terbace satu entry yang meminte
diperpanjangkan request mereka
so, apelah sangat kan sekirenye
dengan berkongsi ape yang mereke kongsi dlm blog tu,
ummi pon dapat chip in meringankan beban
apetu orang kate,
kurangkan kontroversi,tingkatkan prestasi
eh! macam tak kene pulak
takpela salah peribahase,janji maksud sampai kan kan kan
hulurkan bantuan,ringankan beban kot ...rasenye la..iklan tv3 tu

so sesape yang tersinggah,
jom kite same2 bace entry blogger ni
amek iktibar dan cube buat yg termampu
iktibar ape?! supaye kite appreciate orang2 sekeliling kite
sementare ade peluang

ok2..jom same2 kite terjah !!


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kawan rapat kpd sedare terdekat pesakit .. filla
sedare terdekat pesakit .. moon

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hati sape yang tak sebak kan
tapi kalau bace kat opis,nanges sorok2 sket
tu kalau nk control macho ler
kalau sempoi takpe..hembus je ingus kuat2,ramai sikit orang concern
lagi ramai lagi bagus,lagi byk org tampil membantu
insyaAllah....






nota kaki:
1. ternampak jualan amal nak collect duit untuk pesakit & family..ummi nak join sekaki jugak! how2 .. jom nak?





yang tersentuh,






5 comments:

ibu DIna said...

welcome back!!
lps 7++months baru ada n3 baru.
btw bigbro iz dh xleh panggil bb izz dh kot. dh jd anak bujang trang tang tang..hehehe..

..:: WiRdA ::.. said...

haha btoi sila tukar nama bb izz tu.. jadi abang long ke abang kawasan ke..hahahaha

ummi Eiz said...

okeh2..atas permintaan ramai(2ketui mak budak).. make bb izz akan ditukar name kepade name baru yang akan diumumkan kemudian hehehe bagi i can fikir2 dulu okeh...

kalau abang izz macam matured sgt pulaks

Ida Shaklee said...

kind of u.

Aaron Grey said...

Hi, Nice post thanks for sharing. Would you please consider an intro to my website on your next post. Please email me back. Thanks!

Aaron Grey
aarongrey112 at gmail.com